Ταλιμπαν Αφγανισταν : M Honlwiguahkm / Ο suhail shaheen, εκπρόσωπος των ταλιμπάν είπε ότι ως μέλος του νατο, η τουρκία πρέπει να αποσύρει τις δυνάμεις της από το αφγανιστάν σύμφωνα με τη συμφωνία που υπεγράφη με τις ηνωμένες πολιτείες στις 29 φεβρουαρίου 2020.

Ταλιμπαν Αφγανισταν : M Honlwiguahkm / Ο suhail shaheen, εκπρόσωπος των ταλιμπάν είπε ότι ως μέλος του νατο, η τουρκία πρέπει να αποσύρει τις δυνάμεις της από το αφγανιστάν σύμφωνα με τη συμφωνία που υπεγράφη με τις ηνωμένες πολιτείες στις 29 φεβρουαρίου 2020.. Η υποστήριξη στο πρόσωπό του φθίνει στο αφγανιστάν. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Περισσότεροι από χίλιοι αφγανοί στρατιώτες κατέφυγαν στο τατζικιστάν κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε έπειτα από μάχες με τους ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσε η κρατική επιτροπή για την εθνική ασφάλεια του τατζικιστάν, ενώ την ίδια ώρα οι αφγανικές κυβερνητικές. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν, όπου οι ισλαμιστές αντάρτες ταλιμπάν προελαύνουν σε όλα τα. Ο πρόεδρος ασράφ γκάνι βρίσκεται αντιμέτωπος με την απώλεια πολλών σημαντικών πόλεων της χώρας.

Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα. Ο πρόεδρος γνωρίζει πολύ καλά ότι οι ηπα δεν πρόκειται να τον βοηθήσουν». Videos & φωτογραφίες σχετικές με αφγανιστάν: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν, όπου οι ισλαμιστές αντάρτες ταλιμπάν προελαύνουν σε όλα τα. Αφγανισταν, ταλιμπαν | share this story, choose your platform!

Talimpan Elegxoyme To 90 Twn Synorwn Toy Afganistan Update Times
Talimpan Elegxoyme To 90 Twn Synorwn Toy Afganistan Update Times from www.updatetimes.gr
Οι ταλιμπάν έθεσαν υπό τον έλεγχό τους και δεύτερη πρωτεύουσα επαρχίας | palo.gr Όπως όλα δείχνουν η κατάληψη ολόκληρης της χώρας. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε τοπικός σύμβουλος. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν. Videos & φωτογραφίες σχετικές με αφγανιστάν: Αφγανός πολέμαρχος που αρχικά έδρασε εναντίον των δυνάμεων της πάλαι ποτέ σοβιετικής ένωσης και κατόπιν εναντίον των ταλιμπάν υποσχέθηκε χθες παρασκευή πως θα ξαναπάρει τα όπλα εναντίον των τελευταίων, που. Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα.

Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα.

Οι ταλιμπάν έθεσαν υπό τον έλεγχό τους και δεύτερη πρωτεύουσα επαρχίας | palo.gr Αφγανός πολέμαρχος που αρχικά έδρασε εναντίον των δυνάμεων της πάλαι ποτέ σοβιετικής ένωσης και κατόπιν εναντίον των ταλιμπάν υποσχέθηκε χθες παρασκευή πως θα ξαναπάρει τα όπλα εναντίον των τελευταίων, που. Την ώρα που οι ταλιμπάν προελαύνουν προς τις επαρχιακές πρωτεύουσες στο αφγανιστάν, βίντεο που δείχνει πολλούς μαχητές να κάνουν κούνια σε μια παιδική χαρά έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Videos & φωτογραφίες σχετικές με αφγανιστάν: Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν. د افغانستان اسلامي امارات‎ ‬, ντα αφγανιστάν ισλαμί αμαράτ) ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το. Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν (παστού: Σωτήρη μουσούρη, πρώην επίκουρου γγ οηε. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας, τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας οι ταλιμπάν συνεχίζοντας την προέλασή τους στη χώρα η οποία πέφτει στα χέρια τους. Σχεδόν το 1/3 των πρωτευουσών επαρχιών της χώρας.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας η οποία πέφτει στα χέρια τους μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τη μία. Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Όπως όλα δείχνουν η κατάληψη ολόκληρης της χώρας. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα.

Afganistan Oi Talimpan Katelaban Thn Prwteyoysa Ths Eparxias Mpaglan
Afganistan Oi Talimpan Katelaban Thn Prwteyoysa Ths Eparxias Mpaglan from www.voria.gr
Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα αφγανισταν ταλιμπαν Πέντε χρόνια μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, ο μπιν λάντεν παραμένει άφαντος ενώ στο. Η γκάζνι βρίσκεται 150 χλμ νοτιοδυτικά της καμπούλ, στον δρόμο που ενώνει την πρωτεύουσα και την κανταχάρ. Οι προηγούμενες οχτώ επαρχίες καταλήφθηκαν μέσα σε ένα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα. Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν (παστού: Ο πρόεδρος ασράφ γκάνι βρίσκεται αντιμέτωπος με την απώλεια πολλών σημαντικών πόλεων της χώρας. Videos & φωτογραφίες σχετικές με αφγανιστάν:

Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα.

Την ώρα που οι ταλιμπάν προελαύνουν προς τις επαρχιακές πρωτεύουσες στο αφγανιστάν, βίντεο που δείχνει πολλούς μαχητές να κάνουν κούνια σε μια παιδική χαρά έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι προηγούμενες οχτώ επαρχίες καταλήφθηκαν μέσα σε ένα. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν. Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν (παστού: Ο πρόεδρος ασράφ γκάνι βρίσκεται αντιμέτωπος με την απώλεια πολλών σημαντικών πόλεων της χώρας. Περισσότεροι από χίλιοι αφγανοί στρατιώτες κατέφυγαν στο τατζικιστάν κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε έπειτα από μάχες με τους ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσε η κρατική επιτροπή για την εθνική ασφάλεια του τατζικιστάν, ενώ την ίδια ώρα οι αφγανικές κυβερνητικές. Videos & φωτογραφίες σχετικές με αφγανιστάν: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν, όπου οι ισλαμιστές αντάρτες ταλιμπάν προελαύνουν σε όλα τα. Ο suhail shaheen, εκπρόσωπος των ταλιμπάν είπε ότι ως μέλος του νατο, η τουρκία πρέπει να αποσύρει τις δυνάμεις της από το αφγανιστάν σύμφωνα με τη συμφωνία που υπεγράφη με τις ηνωμένες πολιτείες στις 29 φεβρουαρίου 2020. Sotiris mousouris τη δευτέρα 11 νοεμβρίου στις 18:00 στον ιανο της αθήνας, (σταδίου 24). Ο πρόεδρος γνωρίζει πολύ καλά ότι οι ηπα δεν πρόκειται να τον βοηθήσουν». Η υποστήριξη στο πρόσωπό του φθίνει στο αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε τοπικός σύμβουλος.

Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας, τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας οι ταλιμπάν συνεχίζοντας την προέλασή τους στη χώρα η οποία πέφτει στα χέρια τους. Οι προηγούμενες οχτώ επαρχίες καταλήφθηκαν μέσα σε ένα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη. Αν οι ταλιμπάν καταλάβουν τη λασκάρ γκα, θα πρόκειται για την πρώτη πρωτεύουσα επαρχίας που πέφτει στα χέρια τους από το 2016.

Dn5r4c Al Gc7m
Dn5r4c Al Gc7m from www.capital.gr
Περισσότεροι από χίλιοι αφγανοί στρατιώτες κατέφυγαν στο τατζικιστάν κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε έπειτα από μάχες με τους ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσε η κρατική επιτροπή για την εθνική ασφάλεια του τατζικιστάν, ενώ την ίδια ώρα οι αφγανικές κυβερνητικές. Videos & φωτογραφίες σχετικές με αφγανιστάν: Σχεδόν το 1/3 των πρωτευουσών επαρχιών της χώρας. Την ώρα που οι ταλιμπάν προελαύνουν προς τις επαρχιακές πρωτεύουσες στο αφγανιστάν, βίντεο που δείχνει πολλούς μαχητές να κάνουν κούνια σε μια παιδική χαρά έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο suhail shaheen, εκπρόσωπος των ταλιμπάν είπε ότι ως μέλος του νατο, η τουρκία πρέπει να αποσύρει τις δυνάμεις της από το αφγανιστάν σύμφωνα με τη συμφωνία που υπεγράφη με τις ηνωμένες πολιτείες στις 29 φεβρουαρίου 2020. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Η γκάζνι βρίσκεται 150 χλμ νοτιοδυτικά της καμπούλ, στον δρόμο που ενώνει την πρωτεύουσα και την κανταχάρ. Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα.

Sotiris mousouris τη δευτέρα 11 νοεμβρίου στις 18:00 στον ιανο της αθήνας, (σταδίου 24).

Αφγανός πολέμαρχος που αρχικά έδρασε εναντίον των δυνάμεων της πάλαι ποτέ σοβιετικής ένωσης και κατόπιν εναντίον των ταλιμπάν υποσχέθηκε χθες παρασκευή πως θα ξαναπάρει τα όπλα εναντίον των τελευταίων, που. د افغانستان اسلامي امارات‎ ‬, ντα αφγανιστάν ισλαμί αμαράτ) ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το. Ο suhail shaheen, εκπρόσωπος των ταλιμπάν είπε ότι ως μέλος του νατο, η τουρκία πρέπει να αποσύρει τις δυνάμεις της από το αφγανιστάν σύμφωνα με τη συμφωνία που υπεγράφη με τις ηνωμένες πολιτείες στις 29 φεβρουαρίου 2020. Ο πρόεδρος ασράφ γκάνι βρίσκεται αντιμέτωπος με την απώλεια πολλών σημαντικών πόλεων της χώρας. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν, όπου οι ισλαμιστές αντάρτες ταλιμπάν προελαύνουν σε όλα τα. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα αφγανισταν ταλιμπαν «.ως αποτέλεσμα πάνω από 100 τρομοκράτες ταλιμπάν. Οι προηγούμενες οχτώ επαρχίες καταλήφθηκαν μέσα σε ένα. Όπως όλα δείχνουν η κατάληψη ολόκληρης της χώρας. Σχεδόν το 1/3 των πρωτευουσών επαρχιών της χώρας. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Περισσότεροι από χίλιοι αφγανοί στρατιώτες κατέφυγαν στο τατζικιστάν κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε έπειτα από μάχες με τους ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσε η κρατική επιτροπή για την εθνική ασφάλεια του τατζικιστάν, ενώ την ίδια ώρα οι αφγανικές κυβερνητικές. Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα.